Nincs kötelező futamidő...

konicamonolta_bizhub_berlet_nincs_futamidő2016-tól mindeki számára elérhetővé tettük a kötelező futamidő nélküli bérlet konstrukciónkat. Ez azt jelenti, hogy nem kell olyan szerződést aláírni amivel évekre elkötelezik magukat.

Igényeik bármikor változhatnak, ezért nem szeretnénk akadályozó tényezőként cégük növekedésének vagy a költségeik opimalizálásának útjában állni.

Bérelhető konica Minolta fénymásolók: Színes fénymásoló bérlés, Konica Minolta Bizhub C220 fénymásoló bérlet, nyomtató, szkenner, Konica Minolta Bizhub C280 fénymásoló bérlet, Konica Minolta Buzhub C360 bérlet
 

Nincs kötelező nyomatszám...

konicamonolta_bizhub_berlet_nincs_nyomatszámÜgyfeleinket nem kényszerítjük arra, hogy akaratuk ellenére kötelező havi nyomatszámot vállaljanak be. Csak annyit kell fizetni, amennyit valójában nyomtattak/másoltak.

 

Nincs kaució...

konicamonolta_bizhub_berlet_nincs_kaucioFénymásoló berendezéseinket kaució nélkül helyezzük ki Ügyfeleinkhez.

Az általunk kínált szolgáltatásokhoz nem tartozik apróbetűs kitétel.

 

Minőség, kompromisszumok nélkül

konicamonolta_bizhub_berlet_minosegA kínálatunkban található multifunkciós Konica Minolta bizhub dokumentumkezelő rendszerek tökéletesen alkalmasak a kisirodáktól kezdve, a közepes és nagyvállalatok nyomtatási, másolási, szkennelési igényeinek kiszolgálására.
A piacvezető technológia és a professzionális minőség most Önnek is megfizethetővé vált.

Berendezéseinkre jellemző az egyszerű, felhasználóbarát kezelhetőség, magyar nyelvű menü, profi nyomatminőség mind színesben, mind fekete-fehérben, letiltható színes nyomtatás / másolás, egyszerű hálózati kétoldalas nyomtatás és szkennelés, eredeti kellékkel történő üzemeltetés

 

profi szervizcsapat

konicamonolta_bizhub_berlet_szervizKötelező futamidő és nyomatszám nélküli fénymásoló bérlés.
2016-tól a kis és közepvállalkozásoknak is elérhetővé tettük ezt a fajta bérlet konstrukciónkat. Már nem kell kauciót fizetni, és futamidőt, sőt kötelező nyomatszámot sem kell bevállalni ahhoz, hogy egy professzionális színes fénymásoló kerüljön az Ön irodájába is.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és megbízhatóság mellett: Profi, megbízható szervizcsapattal, csúcsminőségű berendezésekkel, kiszámítható költségekkel, eredeti kellékanyagokkal való üzemeltetéssel állunk az Önök szolgálatára - apróbetűk nélkül.